Gevuld brood met shoarma-groenteschotel

home > boodschappen > Gevuld brood met shoarma-groenteschotel

Voorbereiden:
Verwarm de oven voor op 200°C.

Bereiden:
Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de vleesreepjes 4 minuten. Schep de soepgroenten erbij en bak deze al omscheppend 5 minuten mee. Maak intussen het brood een beetje vochtig en leg het even in de oven tot het knapperig is. Snijd het daarna horizontaal door en bestrijk beide helften met piccalilly, ketchup of currysaus. Schep de shoarma met de groenten erop.

Tip:

Breid de maaltijd uit met een groene salade.

Vervang de boerensoepgroenten door zelf gesneden prei, winterwortel, selderij, bloemkool en eventueel sperziebonen. Dit gerecht leent zich prima voor het verwerken van restjes groenten!





Ingrediënten voor 4 personen

2 eetl. wokolie of olijfolie

500 g shoarmavlees
500 g boerensoepgroenten (zakje of diepvries)
1 Turks brood of ander plat brood
piccalilly, (hot)ketchup of
currysaus