Omeletrolletje met taugé, bosui en krab
home > boodschappen > Omeletrolletje met taugé, bosui en krab
Voorbereiden:
Klop de eieren los met de melk en wat zout en peper. Bak op lage stand 4 kleine omeletjes of 1 grote. Laat op een bord glijden en afkoelen. Schep de taugé, bosui en krab door elkaar en breng op smaak met de oestersaus.
Bereiden:
Verdeel het mengsel over de vier omeletjes of de grote omelet en rol losjes op. Bestrooi met sesamzaadjes, steek er een prikker in en serveer direct.
Tip:
Serveersuggestie:
Lekker op een bedje fijngesneden ijsbergsla.
Tip:
Ook lekker met fijngesneden ham of surimi in plaats van krab, of vegetarisch met extra komkommer.
Bereidingstijd:
ca.20 minuten
Voedingswaarde per persoon:
eiwit 13g
vet 7g
koolhydraten 4g
kcal 130
Ingrediënten voor 4 personen
4 eieren
2 eetl. melk (Melkan)
zout en versgemalen peper
50 g taugé, gespoeld en gedroogd
2 lente-/bosuitjes, gesnipperd
1 blikje krab, uitgelekt en schoongemaakt
1 à 2 eetl. oestersaus of ketjap asin
1 eetl. sesamzaadjes, geroosterd