Wrap van de grill met gemarineerde biefstuk
home > boodschappen > Wrap van de grill met gemarineerde biefstuk
Voorbereiden:
Vermeng de olie met chilipeper, paprikapoeder en zout en wentel hier de biefstuk in. Laat een half uur marineren.
Bereiden:
Gril de biefstuk aan beide kanten mooi bruin in circa 3 minuten per kant en snijd het vlees in brede repen. Bestrijk de tortilla’s met olie en leg ze ook op het barbecuerooster. Gril ze aan beide kanten bruin en knapperig. Verdeel de biefstuk over de tortilla’s, bestrooi met de rucola en verdeel de plakjes
avocado erover.
Tip:
Ook lekker met speklapjes. Serveersuggestie: Lekker met een lepel zure room.
Bereidingstijd:
ca.20 minuten
Voedingswaarde per persoon:
eiwit 10g
vet 18g
koolhydraten 43g
kcal 380
Ingrediënten voor 4 personen
2 eetl. olijfolie + extra om te bestrijken
mespunt chilipeper
1 theel. paprikapoeder
zout
300 g biefstuk
4 grote wraptortilla’s
50 g rucola
1 rijpe avocado, in dunne plakken