Bretonse hapjes
home > borrelhapjes > Bretonse hapjes
Smeer de Paturain op de boekweitwafels en rol ze op. Leg ze gedurende 15 minuten in de ijskast. Was ondertussen de salade en snijd de artisjokharten en de appel in partjes. Meng in een slakom de sla, de artisjokharten en de schijfjes appel. Meng de mosterd, de azijn en de olijfolie in een bakje en verdeel over de sla. Haal de rolletjes met Paturain uit de ijskast en leg ze op de sla. Dien het geheel samen op. Et voilà, bon appétit!
Ingrediënten voor 4 personen
Lekker bij de borrel als apéritief. Met deze hapjes op basis van de kruidenkaas van Paturain is uw succes gegarandeerd.
150 g Paturain Knoflook en Fijne kruiden
4 boekweitwafeltjes (reformzaak)
250 g gemengde sla
450 g artisjokharten
2 groene appels
2 koffielepels mosterd
2 eetlepels olijfolie
1 koffielepel ciderazijn