Koude Gevulde Eieren V

home > borrelhapjes > Koude Gevulde Eieren V

Laat de crème fraîche en de filet américain op kamertemperatuur komen en kook ondertussen de eieren in ca. 10 minuten hard. Laat ze in koud water schikken, pel ze en snijd ze overlang doormidden. Wip de dooiers eruit en snijd van de bolle kant van de ei helften voorzichtig een dun plakje af zodat ze blijven staan.
Roer de filet américain en 3 eetl. crème fraîche. Wrijf de dooiers door een zeef of prak ze met een vork zeer fijn. Roer dit met peper en zout naar smaak goed door en schep het mengsel in een spuitzak met grover kartelmond. Laat het mengsel minstens 30 minuten opstijven in de koelkast.
Spuit de vulling in de ei helften en garneer kappertjes of olijfringetjes.





Ingrediënten voor 4 personen

6 eieren
3 eetl. crème fraîche
100 gram filet américain, kappertjes of olijfringetjes
versgemalen peper