Aardappel-bonensalade met schnitzel

home > c1000 > Aardappel-bonensalade met schnitzel

Bereiding:

Boen de kriel onder stromend water schoon en kook ze, in water met zout in 15-20 min. net gaar.
Kook de bonen in water met zout in ± 7 min. beetgaar.
Spoel de krieltjes en de bonen onder koud stromend water.
Verhit het vloeibare bakvet en bak de schnitzels in ± 10 min. aan beide kanten bruin en gaar.
Schep de krieltjes met de bonen, de ui en de dressing door elkaar en serveer met de schnitzels.





Ingrediënten voor 4 personen

1 zak(je) Maaltje Kriel à 500 g
1 zak(ken) C1000 Sperziebonen à 500 g
3 eetl. C1000 Bakken & Braden
4 x Gepaneerde schnitzels 1½ dl C1000 slasaus 25%
zout
1 zak(je) C1000 Uiensnippers à 175 g
4 x Varkensschnitzels gepaneerd