Honingkarbonades met bloemkool en aardappelpuree

home > c1000 > Honingkarbonades met bloemkool en aardappelpuree

Bereiding:

Bestrooi het vlees met peper en zout en braad het in de hete olie aan beide kanten aan.
Neem het vlees uit de pan en voeg het zakje juspoeder en 2½ dl water toe.
Breng de jus aan de kook en roer de honing erdoor.
Leg het vlees terug in de pan en laat het in ± 12 min. gaar stoven.
Kook gelijktijdig de bloemkool in water met zout net gaar.





Ingrediënten voor 4 personen

peper, zout
4 x schouderkarbonades
2½ eetl. C1000 mediterrane roerbakolie
1 zak(je) C1000 ui gesnipperd à 175 g
1 zak(je) jusmix met uitjes 2 eetl. bloemenhoning
2 zak(je) C1000 bloemkoolroosjes à 350 g
4 zak(jes) C1000 aardappelpureemix, pak à 8 zakjes
4 x schouderkarbonade
4 x EKO schouderkarbonades