Kalfsreepjes met gegrilde groenten
home > c1000 > Kalfsreepjes met gegrilde groenten
Bereiding:
Pluk de blaadjes kruiden van de steeltjes en hak ze fijn.
Was de courgettes en snijd ze in dunne plakjes.
Leg de plakken courgette en tomaat naast elkaar op een ingevet bakblik, bestrijk ze met olie en bestrooi met peper en zout. Rooster ze ± 7 min. onder een hete grill en keer ze halverwege.
Verhit 2 eetl. van de olie en bak de vleesreepjes al omscheppend bruin en gaar.
Schep 2/3 deel van de kruiden erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de groenten en het vlees over de borden. Lepel er een beetje van de saus over en bestrooi met de rest van de kruiden. Geef de rest van de saus er apart bij.
Ingrediënten voor 4 personen
½ schaal(tjes) C1000 verse Italiaanse kruidenmix à 15 g
2 x courgettes
4 x C1000 trostomaten, in plakjes
1 dl C1000 olijfolie traditioneel 400 g kalfsreepjes
1 zak(je) C1000 Kaassaus à 46 g
(versgemalen) peper, zout