Kip cordon bleu met spinazie à la crème

home > c1000 > Kip cordon bleu met spinazie à la crème

Bereiding:

Kook de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met zout gaar.
Kook de spinazie in weinig water met zout al omscheppend net gaar en laat de groente in een vergiet goed uitlekken.
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de cordon bleus aan beide kanten bruin en gaar.
Druk het overtollige vocht uit de spinazie en hak de spinazie naar wens grof of fijn.
Doe de spinazie terug in de pan en verwarm hem met de crème fraîche op een laag vuur. Roer de allesbinder en peper en zout naar smaak erdoor. Serveer de spinazie en de aardappeltjes bij de cordon bleu.





Ingrediënten voor 4 personen

2 zak(ken) C1000 voorgekookte krieltjes à 450 g
2 zak(ken) C1000 Spinazie à 300 g
4 x kip cordon bleus
1 dl crème fraîche 1-2 eetl. allesbinder
zout
3 eetl. C1000 Olijfolie Traditioneel
(versgemalen) peper