Macaroni met gegrilde entrecote en komkommer-bieslooksalade
home > c1000 > Macaroni met gegrilde entrecote en komkommer-bieslooksalade
Bereiding:
Kook de macaroni in ruim water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit 1 eetl. olie en fruit de ui. Voeg de tomatenblokjes toe en laat de tomatensaus zonder deksel 15 min. zachtjes inkoken. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Dep de entrecotes droog met keukenpapier, bestrijk het vlees met 2 eetl. olie en bestrooi met peper en zout.
Verhit een grillpan en grill de entrecotes in ± 2-3 min. per kant mooi bruin en naar wens gaar.
•Maak de bladsla aan met de dressing.
Schep de macaroni door de tomatensaus en serveer met de gegrilde entrecotes en de bladsla. Lekker met versgeschaafde parmezaanse kaas.
Ingrediënten voor 4 personen
(versgemalen) peper
zout
400 g (volkoren) macaroni
2 eetl. C1000 olijfolie traditioneel
1 x ui, fijngesnipperd 2 blik(jes) tomatenblokjes à 400 g
4 x entrecôtes
1 zak(je) C1000 jonge bladsla à 80 g
4 eetl. Remia Salata dressing komkommer-bieslook