Runderschnitzels met paddenstoelen

home > c1000 > Runderschnitzels met paddenstoelen

Bereiding:

Bestrooi het vlees met peper en zout naar smaak. Verhit de Bak & Braad in een ruime koekenpan en bak de schnitzels aan beide kanten bruin en in 4-6 min. gaar.
Neem het vlees uit de koekenpan en houd het warm.
Bak de paddenstoelen in het bakvet bruin. Voeg de wijn toe en breng alles aan de kook.
Voeg 2 dl heet water en de juspoeder toe en breng de saus al roerende aan de kook. Roer het bieslook erdoor en serveer de saus bij het vlees. Lekker met bloemkool en gekookte aardappelen.





Ingrediënten voor 4 personen

peper, zout
4 x runderschnitzels
2½ eetl. C1000 Bak & Braad vloeibaar
250 g kastanjechampignons, in plakjes, 5 dl rode wijn
1 zak(je) Maggi jus voor rundvlees
2 eetl. C1000 verse bieslook, geknipt
4 x Runderschnitzels