Salade met gegrilde geitenkaas en frambozen
home > c1000 > Salade met gegrilde geitenkaas en frambozen
Bereiding:
Bak het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking af.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin en schud ze op keukenpapier.
Was de frambozen en laat ze uitlekken.
Snijd de geitenkaas in plakjes en leg ze op een met bakpapier bekleed bakblik
Gril de kaas onder de hete grill in ± 1 min. lichtbruin.
Schep de sla met de dressing door elkaar en verdeel hem over de borden.
Verdeel de kaas en de frambozen erover en bestrooi met pijnboompitten. Serveer met het stokbrood.
Ingrediënten voor 4 personen
1 x voorgebakken stokbrood
25 g C1000 pijnboompitten, potje à 90 g
1 bakje(s) frambozen à 125 g, 2 x Soignon geitenkaasjes à 120 g
2 zak(je) C1000 ijsbergsla mix à 200 g
1 dl C1000 honing-mosterddressing