Schnitzel vesuvio met spinaziespaghetti
home > c1000 > Schnitzel vesuvio met spinaziespaghetti
Bereiding:
Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit 2 eetl. olie en bak de schnitzels op halfhoog vuur goudbruin en gaar.
Verhit in een grote koekenpan de resterende olie en bak de spinazie in 4-5 porties; voeg een volgende portie toe als de vorige geslonken is.
Voeg de knoflook en peper en zout naar smaak toe.
Giet de spaghetti af en schep door de spinazie.
Bestrooi de spinaziespaghetti met het kaasschaafsel en serveer met de schnitzels.
Ingrediënten voor 4 personen
peper
zout
400 g spaghetti
4 eetl. C1000 olijfolie traditioneel 4 x schnitzels vesuvio
2 zak(je) C1000 panklare spinazie à 300 g
2 teentje(s) knoflook, geperst
1 bakje(s) C1000 smaakverrijkers Parmezaans kaasschaafsel à 40 g