Spaghetti met tomaten-gehaktsaus
home > c1000 > Spaghetti met tomaten-gehaktsaus
Bereiding:
Verhit de olie en bak het gehakt al omscheppend bruin en rul.
Bak de ui al omscheppend 3 min. mee.
Voeg de paprika en de champignons toe en bak alles nog 5 min.
Schenk de soep erbij en laat alles op een laag vuur ± 7 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.
Bereid intussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de spaghetti met de saus.
Ingrediënten voor 4 personen
zout, peper
1½ eetl. C1000 olijfolie traditioneel
400 g rundergehakt
1 stuk(s) rode paprika, in stukjes 250 g champignons, in plakjes
1 zak(je) Unox soep in zak tomaat à 300 ml
350 g C1000 spaghetti
1 zak(je) C1000 uien gesnipperd à 175 g