Stamppotje met paddenstoelen en geitenkaas
home > c1000 > Stamppotje met paddenstoelen en geitenkaas
Bereiding:
Kook de aardappelen in water met zout gaar.
Verhit intussen de olie in een ruime koekenpan en fruit de ui al omscheppend 5 min. op een halfhoog vuur.
Pers de knoflook erboven uit en schep de champignons erdoor. Bak alles nog 5 min. al omscheppend.
Giet de aardappelen af en laat ze uitdampen. Stamp ze met een aardappelstamper fijn en schep er het paddenstoelenmengsel, de kaas en peper naar smaak door. Serveer direct.
Ingrediënten voor 4 personen
1 zak(je) C1000 uiensnippers à 175 g
2 teentje(s) knoflook, gepeld
1½ kg C1000 panklare aardappelen kruimig
2 eetl. C1000 olijfolie traditioneel 2 bakje(s) C1000 kastanje champignons à 250 g, in plakjes
300 g belegen geitenkaas, in blokjes
zout
(versgemalen) peper