Zigeunerschnitzel met andijviesalade en gebakken kriel
home > c1000 > Zigeunerschnitzel met andijviesalade en gebakken kriel
Bereiding:
Maak de tomaten schoon en snijd ze in dunne partjes.
Verwarm de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de schnitzels op een halfhoog vuur aan beide kanten bruin en gaar.
Bak de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in de hete olie lichtbruin.
Schep de andijvie met de tomaatpartjes en de dressing door elkaar. Serveer het vlees met de salade en de krieltjes.
Ingrediënten voor 4 personen
1 schaal C1000 cocktailtomaten à 300 g
4 x zigeunerschnitzels
1 duobak C1000 krieltjes à 700 g
frituurolie 1 zak(ken) C1000 andijvie fijn à 200 g
2 bakje(s) C1000 sladressing knoflook/bieslook à 90 g
35 g boter