Zoetzure roerbak met kip, wortel en peultjes

home > c1000 > Zoetzure roerbak met kip, wortel en peultjes

Bereiding:

Snijd de worteltjes uit de zak worteltjes en peultjes in plakjes.
Bereid de mie in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de kip al omscheppend bruin en gaar. Schep de kip uit de wok.
Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de wortel met de peultjes, de gemberpuree en de roerbakgroenten beetgaar. Schep de kip en de woksaus erdoor en breng alles op smaak met peper en zout. Serveer met de mie.





Ingrediënten voor 4 personen

peper, zout
1 zak(je) C1000 worteltjes en peultjes à 400 g
250 g eiermie
4 el C1000 Oosterse roerbakolie 400 g kipfilet, in dunne reepjes
2 theel. gemberpuree, potje à 90 g C1000
1 zak(je) C1000 Chinese roerbakgroenten à 400 g
1 dl Conimex woksaus sweet & sour