Ajam ketjap met koriander en doperwtjesrijst
home > conimex-recepten > Ajam ketjap met koriander en doperwtjesrijst
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de laatste 5 minuten de
doperwtjes mee.
Snijd de kip in blokjes. Pel en snijd de uien in halve ringen.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kip ca. 5 minuten. Voeg de uien toe en wok 5 minuten mee. Voeg de roerbaksaus toe en laat goed warm worden.
Meng de helft van de koriander door de doperwtjesrijst.
Verdeel de ajam ketjap over 4 borden en bestrooi met de rest van de koriander. Schep de doperwtjesrijst ernaast.
Op tafel
Lekker met de frisse Conimex Atjar Tjampoer als salade erbij.
Lekker anders kan ook:
Vervang de koriander door peterselie of selderij.
Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Indiase maïs koekjes en Gemberyoghurt met cashewnoten toe.
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 4 personen:
400 g witte rijst
500 g doperwtjes (diepvries)
400 g kipfilet
2 uien
Conimex Wok Olie
1 zak Conimex Roerbaksaus Indonesische
Ajam Ketjap
3 el fijngehakte koriander