Bahmi ketjap met shii-takes en knoflook koriander vis
home > conimex-recepten > Bahmi ketjap met shii-takes en knoflook koriander vis
Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten en goed laten uitlekken.
Snijd shii-takes in vieren, de lente-uitjes in ringen en de visfilet in stukken van ca. 3 cm.
Verhit een wok. Voeg een scheutje olie toe en wok de shii-takes en bamigroenten 5 minuten. Voeg 0,5 dl water en de boemboe toe. Goed mengen. Schep de mie erdoor, wok nog 2 minuten.
Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en roerbak de vis 3 minuten. Voeg de lente-uitjes en de woksaus toe en wok nog 1 minuut.
Schep de bahmi en knoflook koriander vis op 4 borden. Strooi de koriander over de vis.
Op tafel
Zet voor extra pit zoetige Conimex Sambal Manis op tafel.
Lekker anders kan ook:
In plaats van koriander kun je ook peterselie of selderij gebruiken.
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 4 personen:
1 zak (250 g) Conimex Chinese Eiermie 200 g shii-takes 6 lente-uitjes 400 g stevige visfilet (bijv. zalm of pangasiusfilet) Conimex Wok Olie 400 g bamigroenten 1 bakje Conimex Boemboe voor Bahmi Goreng 5 eetl. Conimex Woksaus Knoflook Koriander 2 eetl. fijngehakte koriander