Bahmi met Brandal kibbeling & Smaakmaker Atjar Tjampoer
home > conimex-recepten > Bahmi met Brandal kibbeling & Smaakmaker Atjar Tjampoer
Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de bamigroenten 5 minuten. Voeg de boemboe, 100 ml heet water en de goed uitgelekte atjar toe en roerbak nog 2 minuten. Schep de mie erdoor en laat goed doorwarmen.
Verwarm ondertussen in een droge hete hapjespan de kibbeling met de sambal in 3-4 minuten al omscheppende goed warm.
Verdeel de bahmi over 4 grote borden, schep de pittige kibbeling ernaast en bestrooi met de kroepoek.
Op tafel
Geef er Conimex Smaakmakers Sambal Manis en Seroendeng bij.
Lekker anders kan ook:
Voeg aan de kibbelingen 1 in partjes gesneden rode ui en 3 eetl. fijngehakte koriander toe en bak al omscheppende mee.
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 4 personen:
1 zak (250 g) Conimex Chinese Eiermie Conimex Wok Olie 500 g bamigroenten 1 bakje Conimex Boemboe voor Bahmi Goreng ½ potje Conimex Atjar Tjampoer ca. 500 g kibbeling (kant-en-klaar) 1 eetl. Conimex Sambal Brandal 1/3 zak Conimex Kroepoek Naturel