Bahmi speciaal met gemarineerde biefstuk
home > conimex-recepten > Bahmi speciaal met gemarineerde biefstuk
Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Snijd ondertussen de biefstuk in plakjes. Meng met de kruidenmix (uit het pakje), 2 el olie en 5 el ketjap. Pel en pers de teentjes knoflook erboven uit, mengen en minstens 5 minuten laten marineren.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de biefstuk ca. 2 minuten. Voeg de groenten toe, wok 5 minuten. Roer de groentemix (uit het pak), 1 dl water en een scheutje ketjap door de groenten. Schep de mie en de basilicum erdoor en wok nog 2 minuten.
Schep de ketjapmie in 4 diepe borden.
Op tafel
Geef er voor een krokant accent de nieuwe Conimex Kroepoek Saté bij.
Lekker anders kan ook:
Vervang de wokgroenten door in reepjes gesneden paksoi en paprika.
Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Salade van gerookte kip en ananas en Citroensorbet mét toe.
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 4 personen:
0.5 zak (250 g) Conimex Mie (nestjes) 400 g biefstuk 1 pakje Conimex Mix voor Bahmi Speciaal Conimex Wok Olie Conimex Ketjap Gold Edition 2 teentjes knoflook 2 zakken grof gesneden wokgroenten (à 400 g) 4 el fijngesneden basilicum