Chinese viswok met snijbonen en taugé
home > conimex-recepten > Chinese viswok met snijbonen en taugé
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten, met koud water afspoelen en laten afkoelen.
Snijd de visfilet in mooie blokjes (2cm x 2cm).
Verhit een grote wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de visblokjes voorzichtig in ca. 3 minuten gaar. Haal ze uit de wok en houd ze warm.
Zet de wok terug op het vuur, voeg de snijbonen toe en wok ze 3 minuten.
Voeg de woksaus en de rijst toe. Warm goed door.
Schep voorzichtig de gare visblokjes en de taugé door de rijst.
Verdeel de viswok over 4 borden en bestrooi met de peterselie.
Op tafel
Lekker met knapperige Conimex Kroepoek Cassave.
Lekker anders kan ook:
Vervang de visfilet door grote gepelde garnalen.
Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Gebakken visballetjes met Sweet Chili-Koriandersaus en
Ananassalade en verse munt met vanille-ijs toe.
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 4 personen:
400 g rijst 400 g stevige visfilet (bijv. roodbaarsfilet ) 500 g gesneden snijbonen 10 el Conimex Woksaus Chinese Five Spice 250 g taugé 4 eetlepels fijngehakte peterselie Conimex Wok Olie