Chinese wok noedels met Five Spice beef en lente-ui
home > conimex-recepten > Chinese wok noedels met Five Spice beef en lente-ui
Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten en goed laten uitlekken. Snijd het vlees in dunne plakjes. Was en snijd de lente-uitjes in dunne reepjes.
Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en roerbak de groenten 6-7 minuten. Voeg de noedels en 2 el woksaus toe en wok 2 minuten mee.
Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de plakjes vlees ca. 2 minuten. Voeg de rest van de woksaus en de lente-uitjes toe en verwarm 2 minuten.
Verdeel de noedels over 4 borden, schep de five spice beef erop en leg de kroepoek ernaast.
Op tafel
Zet Conimex Gebakken Uitjes op tafel voor een lekker knappertje.
Lekker anders kan ook:
Gebruik in plaats van gekookte noedels 2 zakjes Conimex witte of gele Wokrijst. Lente-uitjes krullen mooi op als je ze minstens 10 minuten in ijskoud water legt.
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 4 personen:
1 zak Conimex Wok Noedels (250 g) 400 g malse bieflapjes 6 lente-uitjes 600 g Chinese roerbakgroenten Conimex Wok Olie 12 eetl. Conimex Woksaus Five Spice 1/3 zakje Conimex Kroepoek Saté