Chinese wokroll met roerei en surimi

home > conimex-recepten > Chinese wokroll met roerei en surimi

Trek de surimi los in smalle sliertjes.

Meng in een kom de eieren met de omeletmix (uit het pakje), de sambal en 5 el koud water. Klop dit goed door.

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de groenten ca. 5 minuten. Voeg het eimengsel al omscheppende toe en wok totdat het ei begint te stollen. Schep op het laatst de helft van de taugé erdoor.

Verwarm in een klein steelpannetje al roerende 2.5 dl water en de sausmix (uit het pakje). Breng de saus al roerende aan de kook en laat ca. 1 minuut doorkoken.

Verwarm de wok rolls volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Schep de roerei en de surimi op de wok rolls, bestrooi met rest van de taugé en rol ze op. Serveer met de warme saus er apart bij.

Op tafel
Zet pittige Conimex Sambal Badjak voor de extra pit en Atjar Tjampoer op tafel.

Lekker anders kan ook:
Vervang de surimi door gekookte gepelde garnaaltjes.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Vietnamese slarolletjes met dip en Gewokte ananas met geraspte kokos toe.





Ingrediënten voor 4 personen

Deze mag je met je handjes eten! Deze Chinese Wok Rolls doen het goed in ieder gezelschap.

Benodigdheden voor 3 personen:

150 g surimisticks 3 eieren 1 pakje Conimex Mix voor Foo Yong Hai 1 theel. Conimex Sambal Manis Conimex Wok Olie 350 g Chinese roerbakgroenten 50 g taugé 1 pak Conimex Wok Rolls