Curry-Kokosballetjes met Atjarrijst en snijboontjes
home > conimex-recepten > Curry-Kokosballetjes met Atjarrijst en snijboontjes
Pel en snijd de ui heel fijn.
Meng het gehakt met de ui en 1 eetl. woksaus. Draai er met natte handen kleine balletjes van.
Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en bak de gehaktballetjes in 5 min. rondom goudbruin en gaar.
Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de snijboontjes 3 min. Voeg de rest van de woksaus en de atjar toe en roerbak 2 min. Schep de rijst erdoor en warm goed door.
Verdeel de atjarrijst en de balletjes over 2 kommen of borden.
Op tafel
Geef er Conimex Smaakmaker Sambal naar keuze bij voor dat beetje extra pit.
Lekker anders kan ook:
Vervang de witte Wok Rijst door gele Wok Rijst en voeg 2 eetl. fijngehakte groene tuinkruiden toe.
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 2 personen:
1 kleine ui 200 g gehakt 1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Curry Kokos Conimex Wok Olie 300 g gesneden snijboontjes 4 eetl. Conimex Atjar Taugé 1 zakje Conimex White Long Grain Wok Rijst