Five Spice Turkey met gewokte shii-takenoedels

home > conimex-recepten > Five Spice Turkey met gewokte shii-takenoedels

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.

Snijd de shii-takes en de paprika in stukjes.

Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en roerbak de kalkoen 5 min. Voeg de prei en paprika toe en roerbak nog 3 min. Voeg 7 eetl. woksaus toe en warm goed door.

Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de shii-takes 2 min. Voeg de uitgelekte noedels toe en roerbak 2 min. Voeg 3 eetl. woksaus toe en warm goed door.

Verdeel de noedels over 4 diepe borden en schep de five spice turkey erop.

Op tafel
Geef er Conimex Smaakmaker Gebakken Uitjes bij om er zelf naar smaak over te strooien.

Lekker anders kan ook:
Vervang de shii-takes door champignons of gemengde paddenstoelen.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 4 personen:

1 zak (250 g) Conimex Wok Noedels 200 g shii-takes 1 rode paprika Conimex Wok Olie 300 g fijngesneden prei 400 g kalkoenblokjes 10 eetl. Conimex Woksaus Five Spice