Gegrilde zalmsaté met Sweet & Sour groentenoedels en Gebakken Uitjes
home > conimex-recepten > Gegrilde zalmsaté met Sweet & Sour groentenoedels en Gebakken Uitjes
Steek de barbecue aan of verwarm de oven voor op 220ºC.
Snijd de vis in blokjes. Pel en snijd de teentjes knoflook fijn. Meng de zalm met de knoflook, 1 eetl. woksaus en ½ eetl. wok olie. Rijg aan satéstokjes.
Laat de saté op een rooster op de barbecue of in de oven aan beide kanten in ca. 5 min. gaar worden.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin de groenten 5 min.
Voeg de noedels en de rest van de woksaus toe en warm goed door. Schep de gebakken uitjes erdoor.
Verdeel de gewokte noedels over 2 grote kommen of borden, leg de saté erbij.
Op tafel
Geef er Conimex Smaakmaker Kroepoek bij voor een extra knappertje.
Lekker anders kan ook:
Vervang de zalm door andere visfilet zoals pangasius of door gepelde garnalen.
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 2 personen:
200 g zalmfilet 2 teentjes knoflook 1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Sweet & Sour Conimex Wok Olie 300 g Chinese roerbakgroenten 1 zakje Conimex (kant-en-klare) Wok Noedels 2 eetl. Conimex Gebakken Uitjes