Gewokt Teriyakigehakt met broccoli en shii-takes
home > conimex-recepten > Gewokt Teriyakigehakt met broccoli en shii-takes
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Was en snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes. Halveer de shii-takes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak het gehakt 2 minuten. Voeg de broccoli toe en roerbak deze 5 minuten mee. Voeg de shii-takes toe en bak 2 minuten mee.
Schep de woksaus erdoor en goed doorwarmen. Verdeel de warme rijst over 4 grote borden, schep het teriyaki-gehakt met groente ernaast en bestrooi met wat kroepoek en koriander.
Op tafel
Geef er Conimex Gebakken Uitjes bij.
Lekker anders kan ook:
Vervang voor een vegetarische variant het gehakt door vegetarisch gehakt of door stukjes tofu.
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 2 personen:
400 g witte rijst 400 g broccoli 200 g shii-takes Conimex Wok Olie 400 g gehakt 10 eetl. Conimex Woksaus Teriyaki Honing 1/3 zakje Conimex Kroepoek Cassave 3 eetl. fijngehakte koriander