Gewokte Curry Noedels met lente-ui en asperges
home > conimex-recepten > Gewokte Curry Noedels met lente-ui en asperges
Snijd de harde onderkant (1-2 cm) van de asperges af. Schil de asperges dun.
Snijd de asperges en de lente-uitjes schuin in plakjes. Hak de cashewnoten grof.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de asperges 5 minuten.
Voeg de lente-uitjes toe en roerbak ze 1 minuut mee. Voeg de woksaus en de noedels toe en verwarm, 2 minuten.
Schep de cashewnoten erdoor en verdeel over 2 kommen of borden.
Op tafel
Geef er lekker knapperige Conimex Kroepoek bij.
Lekker anders kan ook:
De asperges kunnen worden vervangen door bleekselderij. Houd de fijne selderijblaadjes van de struik eventueel apart en strooi die voor het eten over het gerecht.
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 2 personen:
300 g witte asperges 3 lente-uitjes 75 g cashewnoten Conimex Wok Olie 1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Curry Kokos 1 zakje Conimex (kant-en-klare) Wok Noedels