Gewokte kip Kerrie Madras met yoghurt en seroendeng

home > conimex-recepten > Gewokte kip Kerrie Madras met yoghurt en seroendeng

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.

Meng de marinademix (uit het pakje) met 3 eetl. olie. Voeg de kipkreepjes toe en marineer 5 min.

Verhit een wok. Wok de kipreepjes (zonder olie) 5 min. Voeg de groenten en 2 eetl. seroendeng toe en wok nog 5 min. Roer de sausmix en 300 ml koud water erdoor.

Breng aan de kook en kook 1 minuut op een laag vuur.

Schep de rijst in 4 kommen of diepe borden. Verdeel de kip kerrie madras erover, schep de yoghurt erop en strooi de rest van de seroendeng erover.

Op tafel
Geef er lekker frisse Conimex Smaakmakers Atjar taugé en Knapperige plakken Conimex Kroepoek Naturel.

Lekker anders kan ook:
Voeg met de sausmix en het water ook 4 eetl. grofgehakte munt aan het gerecht toe. Bestrooi het voor het serveren met een paar kleine blaadjes munt.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 4 personen:

400 g pandan rijst 1 pakje Conimex Mix voor Ajam Kerrie Madras Conimex Wok Olie 500 g kipreepjes 600 g Oosterse roerbakgroenten 4 eetl. yoghurt 4 eetl. Conimex Seroendeng