Gewokte knoflook-koriander vis met worteltjes
home > conimex-recepten > Gewokte knoflook-koriander vis met worteltjes
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Maak de worteltjes schoon en snijd in dunne schuine plakjes. Snijd de lente-uitjes in stukjes. Snijd de visfilet in blokjes van ca. 3 cm.
Verhit een wok, voeg een flinke scheut olie toe en bak hierin ca. 4 minuten voorzichtig de blokjes vis goudbruin. Haal ze uit de wok en laat ze goed uitlekken.
Roerbak in de wok de worteltjes 5 minuten. Voeg de lente-ui toe en wok 2 minuten mee.
Voeg de woksaus toe aan de worteltjes. Goed omscheppen en goed doorwarmen. Schep voorzichtig de visblokjes erdoor.
Verdeel de warme rijst over 4 diepe borden, schep de vis en groenten erover. Geef de
kroepoek er apart bij.
Op tafel
Zet Conimex Gebakken Uitjes op tafel.
Lekker anders kan ook:
Vervang de lente-uitjes door 1 in dunne ringen of reepjes gesneden prei.
Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Salade met gebakken Thaise mosselen en Ananassalade met vanille-ijs toe.
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 4 personen:
400 g witte rijst 500 g worteltjes 6 lente-uitjes 400 g stevige witte visfilet (bijv. pangasius of tilapia) Conimex Wok Olie 10 eetl. Conimex Woksaus Knoflook Koriander 1 zak Conimex Kroepoek Naturel