Gewokte kruidenbahmi met spitskool en gehaktsateetjes
home > conimex-recepten > Gewokte kruidenbahmi met spitskool en gehaktsateetjes
Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken. Was en snijd de kool in reepjes. Pel en snijd de uien in halve ringen. Meng het gehakt met de kruiden en 1 el van de boemboe. Vorm van het gehakt 8 “worstjes” en rijg ze aan satéstokjes.
Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de kool en de uien 5 minuten. Voeg de rest van de boemboe en 1 dl heet water toe en roerbak nog 2 minuten. Schep de mie erdoor en laat goed doorwarmen.
Gril ondertussen de sateetjes op een hete grillplaat of in een hete grillpan rondom gaar en goudbruin. Verwarm volgens de aanwijzing op de verpakking de satésaus.
Verdeel de bahmi over 4 grote borden, leg de sateetjes ernaast en schep er wat saus op. Bestrooi met de bladselderij.
Op tafel
Geef er Conimex Seroendeng en Kroepoek Naturel bij.
Lekker anders kan ook:
Maak sateetjes van stukjes kipfilet of biefstuk die zijn gemarineerd in Conimex Ketjap marinade
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 4 personen:
½ zak Conimex Mie nestjes (250 g) 1 spitskool 2 rode uien 400 g gehakt 1 zakje gehaktkruiden (met paneermeel) 1 bakje Conimex Boemboe voor Bahmi Goreng Conimex Wok Olie 1 pot Conimex Satésaus Mild 3 eetl. fijngehakte bladselderij