Gewokte noedels met kipsaté met teriyakisaus
home > conimex-recepten > Gewokte noedels met kipsaté met teriyakisaus
Kook de woknoedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten en koud spoelen.
Snijd de kipfilet in blokjes en meng met de marinade en 1 el olie. Rijg de blokjes kip aan spiesjes.
Rooster de spiesjes op de BBQ, op een hete grillplaat of in een hete grillpan, in ca. 8 minuten rondom bruin en gaar.
Pel en snijd ondertussen de knoflook in plakjes. Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de groenten en de knoflook ca. 3 minuten. Voeg de noedels toe en warm het geheel goed door. Voeg naar smaak eventueel wat zout en peper toe en meng met de sesamzaadjes.
Verdeel de gewokte noedels over 2 borden, leg de spiesjes ernaast en geef de teriyaki saus er naar smaak apart bij.
Op tafel
Lekker met knapperige Conimex Kroepoek Saté erbij.
Lekker anders kan ook:
Ook heerlijk met warme Conimex Pinda Satésaus erbij.
Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Visballetjes met sweet-chilikoriandersaus en Kokossmoothie met mango toe.
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 2 personen:
½ zak Conimex Wok Noedels 200 g kipfilet 2 eetl. Conimex Wok Marinade Conimex Wok Olie 2 teentjes knoflook 300 g grofgesneden wokgroenten 1 eetl. geroosterde sesamzaadjes 1 flesje Conimex Teriyaki saus