Gewokte Sweet Chili Noedels met garnalen en snijboonruitjes
home > conimex-recepten > Gewokte Sweet Chili Noedels met garnalen en snijboonruitjes
Meng de garnalen met de kerrie.
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruitjes. Kook de boontjes 5 minuten in ruim kokend water met wat zout beetgaar.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin de snijboontjes 3 minuten. Voeg de garnalen toe en wok deze 3 minuten mee. Voeg de woksaus, de noedels en de selderij toe en verwarm 2 minuten.
Verdeel over 2 grote kommen of borden en geef de kroepoek erbij.
Op tafel
Zet Conimex Sojasaus en pittige Sambal Oelek op tafel om naar smaak toe te voegen.
Lekker anders kan ook:
Vervang de garnalen door gemengde zeevruchten.
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 4 personen:
200 g gepelde rauwe garnalen ½ eetl. Conimex Kerrie Djawa 400 g snijbonen Conimex Wok Olie 1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Sweet Chili 1 zakje Conimex (kant-en-klare) Wok Noedels 2 eetl. fijngeknipte selderij ½ zakje Conimex Kroepoek Naturel