Gewokte Sweet & Sour noedels met kip en lychee
home > conimex-recepten > Gewokte Sweet & Sour noedels met kip en lychee
Snijd de kipfilet in dunne plakjes.
Pel en snijd de ui in halve ringen.
Kook de boontjes 5 minuten in ruim kokend water met zout beetgaar.
Laat de lychee uitlekken.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en bak hierin de ui 3 minuten. Voeg de kip toe en bak 5 minuten. Voeg de boontjes en de lychee toe en bak deze 3 minuten mee. Voeg de woksaus en de noedels toe en verwarm 2 minuten.
Verdeel over 2 grote kommen of borden en bestrooi met de bieslook.
Op tafel
Geef er Conimex Ketjap Asin bij om over de noedels te druppelen. Zet lekker knapperige Kroepoek naar keuze op tafel om erbij te eten.
Lekker anders kan ook:
Voeg voor wat variatie fijngeraspte citroenschil toe aan de kip.
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 2 personen:
200 g kipfilet 1 ui 300 g gebroken sperzieboontjes 1 klein blikje lychee Conimex Wok Olie? 1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Sweet & Sour? 1 zakje Conimex (kant-en-klare) Wok Noedels? 2 eetl. fijngeknipte bieslook