Gewokte wortel, taugé en seroendeng
home > conimex-recepten > Gewokte wortel, taugé en seroendeng
Schrap de worteltjes en snijd ze in lange reepjes of schuine plakjes.
Breng in een ruime pan een flinke laag water met wat zout aan de kook.
Zet een grote wok op hoog vuur en laat de wok heet worden. Voeg een scheutje wokolie toe en wok de wortelreepjes 3 minuten. Voeg de kruidenmix en 1 dl water toe en laat dit 1 minuut pruttelen. Schep de taugé, de koriander, de seroendeng en de pinda’s erdoor en warm even door.
Voeg de mihoen toe aan het kokende water en laat de mihoen ca. 15 seconden koken. Direct afgieten in een vergiet.
Schep de warme mihoen in diepe borden of kommen en schep de groenten erover.
Lekker anders kan ook
Vervang de worteltjes door sperziebonen of in ruitjes gesneden snijbonen.
Op tafel
Zet Conimex Sambal en Ketjap op tafel om naar eigen smaak toe te voegen.
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 4 personen:
500 gram worteltjes
zout
Conimex Wok Olie
1 zakje Conimex Kruidenmix voor Bahmi
100 gram taugé
3 eetlepels fijngehakte koriander
3 eetlepels Conimex Seroendeng
80 gram gezouten pinda’s
125 gram Conimex Mihoen