Gewokte zoete sojaboontjes met vleesreepjes en wok noedels
home > conimex-recepten > Gewokte zoete sojaboontjes met vleesreepjes en wok noedels
Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten, met koud
water afspoelen en goed laten uitlekken.
Verhit ondertussen een grote wok, voeg een scheutje olie toe en wok de
boontjes 8 minuten.
Voeg de vleesreepjes toe en wok deze 3 minuten mee.
Voeg 10 eetlepels woksaus en de noedels toe. Warm het geheel goed door.
· Was en snijd de tomaat in blokjes.
Schep de noedels in 4 diepe kommen of op borden. En bestrooi met de
blokjes tomaat.
Op tafel
Lekker met knapperige Conimex Gebakken Uitjes.
Lekker anders kan ook:
Vervang de vleesreepjes door reepjes kipfilet of blokjes tofu.
Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Thaise tomatensoep en Rijst-kokosdessert met rode vruchten toe.
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 4 personen:
1 zak Conimex Wok Noedels
Conimex Wok Olie
300 g gebroken sperziebonen
300 g gesneden snijbonen
400 g rundvleesreepjes
Conimex Woksaus Indonesische
zoete Soja
1 tomaat