Ketjapbahmi en BBQ-groentepakketjes met shii-takes en Gebakken Uitjes

home > conimex-recepten > Ketjapbahmi en BBQ-groentepakketjes met shii-takes en Gebakken Uitjes

Snijd de paprika’s in reepjes en meng ze met de (hele) paddenstoelen, de taugé, 1 eetl. van de kruidenmix, 1 eetl. olie en 1 eetl. ketjap. Leg 4 stukken aluminiumfolie op het aanrecht, schep het groentemengsel in het midden en vouw de folie stevig dicht. Steek de barbecue aan of verwarm de oven voor op 220ºC.

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.

Klop de eieren los.

Laat de groentepakketjes op een rooster op de barbecue of in de oven in ca. 15 min. gaar worden.

Verhit ondertussen een wok. Voeg een scheutje olie toe en wok de mie met de rest van de kruidenmix 3 min.. Voeg 3 eetl. ketjap toe, goed mengen. Schep de eieren erdoor en laat ze stollen

Schep de helft van de gebakken uitjes en de koriander door de mie. Leg de groentepakketjes op 4 borden. Schep de mie ernaast en strooi de rest van uitjes en koriander erover.

Op tafel
Geef er Conimex Smaakmakers Sambal Brandal bij voor een pittig smaakje en Kroepoek Cassave voor een lekker knappertje.

Lekker anders kan ook:
Voor een niet vegetarische variant op het recept kun je 200 g kipreepjes toevoegen. Eerst de kip 5 min. wokken dan de mie toevoegen





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 4 personen:

3 kleuren paprika’s 200 g shii-takes 150 g taugé 1 zakje Conimex Kruidenmix voor Bahmi Conimex Wok Olie 4 eetl. Conimex Ketjap Manis 1 zak (250 g) Conimex Chinese Eiermie 4 eieren 4 eetl. Conimex Gebakken Uitjes 4 eetl. fijngehakte koriander aluminiumfolie