Ketjapkip met mini-maïs, kerstomaatjes en bieslook

home > conimex-recepten > Ketjapkip met mini-maïs, kerstomaatjes en bieslook

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.

Pel en snijd ondertussen de knoflook in dunne plakjes. Laat de maïs uitlekken en halveer de tomaatjes. Snijd de kipfilet in reepjes.

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes ca. 8 minuten. Voeg de knoflook, de ketjap asin en de sambal toe en wok 2 minuten mee.

Schep de maïs en de tomaatjes erdoor en wok 1 minuut mee.

Verdeel de warme rijst over 4 borden, schep de ketjapkip met groenten erop en bestrooi met de bieslook.

Op tafel
Zet knapperige Conimex Gebakken Uitjes en pittige Sambal Oelek op tafel.

Lekker anders kan ook:
Vervang de bieslook door fijngehakte koriander of bieslook.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Kerrie-kokossoep en Koud kokossoepje met ananas en rode peper toe.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 4 personen:

400 g witte rijst 2 teentjes knoflook 2 blikjes (a 200 g) mini maïs 1 bakje (250 g) kerstomaatjes 400 g kipfilet Conimex Wok Olie 4 eetl. Conimex Ketjap Asin 1 theel. Conimex Sambal Manis 4 eetl. fijngeknipte bieslook