Ketjapmie met tomaat en knoflook
home > conimex-recepten > Ketjapmie met tomaat en knoflook
Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Was en snijd ondertussen de tomaten in partjes. Pel en snijd de teentjes knoflook in plakjes. Snijd de rode peper uit het bamigroenten pakket in ringetjes. Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes ca. 2 minuten. Voeg de groenten, de rode peper en de knoflook toe, wok 5 minuten. Roer 0,5 dl water, de boemboe en de ketjap door de groenten. Schep de mie en de partjes tomaat erdoor en wok nog 2 minuten. Schep de ketjapmie in 4 diepe borden.Op tafel
Geef er voor een krokant accent Conimex Kroepoek Bali bij.
Lekker anders kan ook:
Vervang vleesreepjes door reepjes kipfilet.
Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Thaise tomatensoep en Lychee, sinaasappel en aardbeisalade toe.
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 4 personen:
0,5 zak (250 g) Conimex Mie (nestjes) 3 tomaten 2 teentjes knoflook 500 g bamigroentenpakket Conimex Wok Olie 400 g roerbak vleesreepjes 1 bakje Conimex Boemboe voor Bahmi Goreng 5 el Conimex Ketjap Gold Edition