Knoflookkoriandermie met gehakt en paprika

home > conimex-recepten > Knoflookkoriandermie met gehakt en paprika

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken. Snijd de uien in partjes. Maak de paprika´s schoon en snijd in ruitjes.

Verhit ondertussen een scheutje olie in een wok en roerbak hierin het gehakt 3 minuten. Wok dan de uien en paprika 5 minuten mee. Schep de mie en de woksaus erdoor en laat het gerecht goed doorwarmen.

Verdeel de knoflookkoriandermie over 4 grote borden en bestrooi met wat koriander.

Op tafel
Zet Conimex Seroendeng en knapperige Kroepoek Bali op tafel.

Lekker anders kan ook:
Vervang voor een vegetarische variant het gehakt door vegetarisch gehakt of door stukjes tofu.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 4 personen:

½ zak (250 g) Conimex Mie Nestjes 2 rode uien 1 rode paprika 1 groene paprika 1 gele paprika Conimex Wok Olie 400 g gehakt 1 flesje Conimex Woksaus Knoflook Koriander 3 eetl. fijngehakte koriander