Kruidige worst-satétjes met noedels en pinda satésaus
home > conimex-recepten > Kruidige worst-satétjes met noedels en pinda satésaus
Leg de satéstokjes een paar minuten in lauw water.
Rijg de worstjes in de lengte aan de satéstokjes. Was en snijd de Chinese kool in repen. Maak de kerstomaatjes schoon. Snijd de lente-uitjes in smalle ringen.
Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten en koud spoelen.
Gril de worst-satétjes in een grillpan of onder de hete grill in ca. 10-12 minuten rondom bruin en gaar. Maak ondertussen de pinda satésaus volgens de aanwijzing op de verpakking.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de Chinese kool en de kerstomaatjes 5 minuten. Voeg de noedels toe. Schep de oestersaus en de helft van de lente-uitjes erdoor, warm het geheel goed door.
Verdeel de noedels over 4 borden, leg de worst-satétjes ernaast, schep de pinda satésaus erover en bestrooi met de rest van de lente-uitjes.
Op tafel
Geef er krokante Conimex Gebakken Uitjes en Sambal Brandal bij.
Lekker anders kan ook:
Breng de noedels op smaak met Conimex Woksaus Zoete Soja in plaats van Oestersaus.
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 4 personen:
8 Conimex Satéstokjes 300 g pittige verse worstjes 1 kleine Chinese kool 200 g kerstomaatjes 1 bosje lente-uitjes 1 zak (250 g) Conimex Wok Noedels Conimex Wok Olie 3 eetl. Conimex Oestersaus 1 zakje Conimex Mix voor Pinda Satésaus