Noedels met Maleise groenten en Sweet & Sour viskoekjes

home > conimex-recepten > Noedels met Maleise groenten en Sweet & Sour viskoekjes

Pel de ui. Hak de ui en de visfilets in een keukenmachine of met een scherp mes fijn. Meng met 2 eetl. koriander, de maïzena en 1 eetl. van de woksaus. Vorm 6 platte koekjes van het visgehakt.

Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en bak hierin de viskoekjes in ca. 5 minuten aan beide kanten goudbruin en gaar.

Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de groenten 3 minuten. Voeg de noedels en de pinda´s toe en wok 2 minuten. Voeg de rest van de woksaus toe en verwarm 2 minuten.

Verdeel de noedels met groenten over 2 grote kommen of borden, leg de viskoekjes ernaast en bestrooi de noedels met de rest van de koriander.

Op tafel
Geef er lekker pittige Conimex Sambal Badjak bij en eventueel ook Ketjap Asin om over de noedels te druppelen.

Lekker anders kan ook:
Voeg voor wat variatie fijngeraspte verse gember en/of knoflook toe aan het visgehakt.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 2 personen:

200 g malse visfilets (bijv. koolvis- of pangasiusfilet) 1 ui 4 eetl. fijngehakte koriander 2 eetl. maïzena 1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Chinese Sweet & Sour Conimex Wok Olie 400 g Oosterse roerbakgroenten 1 zakje Conimex (kant-en-klare) Wok Noedels 25 g gezouten pinda’s