Oelek gehaktballetjes en zoete sojarijst
home > conimex-recepten > Oelek gehaktballetjes en zoete sojarijst
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten, met koud water afspoelen
en laten afkoelen.
Op tafel
Het is heel lekker om aan tafel wat Conimex Seroendeng over de paksoi te strooien.
Lekker anders kan ook:
Oelek gehaktballetjes kun je ook maken met fijngehakte garnalen erdoor. Vervang dan 200 g gehakt door 200 g fijngehakte rauwe garnalen en voeg ook wat gehakte koriander toe.
Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Kruidige kippensoep en Lychee-, sinaasappel- en aardbeisalade toe.
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 4 personen:
400 g rijst 350 g runder- of kipgehakt 1 ei 3 el Conimex Seroendeng 2 tl Conimex Sambal Oelek Conimex Wok Olie 600 g (mini) paksoi 8 el Conimex Woksaus Indonesische Zoete Soja