Rode viscurry met peterselienoedels
home > conimex-recepten > Rode viscurry met peterselienoedels
Schil de wortels en snijd ze in plakjes. Kook deze 5 minuten in ruim kokend water. Afgieten.
Pel en snijd de uien in partjes. Snijd de visfilets in gelijke stukjes. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten en laten uitlekken.
Verhit ondertussen een scheutje olie in een wok en roerbak hierin de plakjes wortel en de partjes ui 3 minuten. Roerbak dan de kruidenpasta 2 minuten mee. Voeg de stukjes vis en 1/3 van de kokosmelk toe en laat het gerecht op laag vuur 5 minuten pruttelen.
Meng ondertussen de warme noedels met de rest van de kokosmelk en de peterselie en warm goed door.
Verdeel de noedels over 4 grote borden. Schep de viscurry erop en bestrooi met wat gebakken uitjes.
Op tafel
Geef er voor een lekker knappertje plakken Conimex Kroepoek Naturel bij.
Lekker anders kan ook:
Voeg met de kokosmelk ook 2 eetl. Conimex Ketjap Manis toe.
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 4 personen:
3 grote winterwortels 2 uien 400 g (wit)visfilet 1½ zak Conimex Wok Noedels (375 g) Conimex Wok Olie 1 bakje Conimex Kruidenpasta Rode Curry 1 pakje Conimex Romige Kokosmelk 4 eetl. fijngehakte peterselie 4 eetl. Conimex Gebakken Uitjes