Rundvlees- en knapperige groentereepjes in pikant gekruide satésaus
home > conimex-recepten > Rundvlees- en knapperige groentereepjes in pikant gekruide satésaus
Pel en halveer de uien. Houd de selderijblaadjes van de struik apart. Snijd de uien, bleekselderij en worteltjes in reepjes. Pel en hak de knoflook fijn.
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de vleesreepjes 3 minuten. Schep ze op een bord. Veeg de wok met keukenpapier schoon. Voeg nog een scheutje olie toe en roerbak de uien- en groentereepjes 4 minuten. Voeg de vleesreepjes, de knoflook en de ketjap toe en wok nog 2 minuten.
Verwarm de satésaus volgens de aanwijzing op de verpakking. Voeg de helft van de saus aan de wok toe. Schep de rijst en de vlees- en groentereepjes in satésaus op 4 borden en strooi de selderij erover.
Op tafel
Zet lekker frisse Conimex Atjar Tjampoer en Kruidige Sambal Badjak op tafel.
Lekker anders kan ook:
Je kunt in plaats van Satésaus Pikant Gekruid ook Satésaus Mild Gekruid of Satésaus Ketjap Manis gebruiken voor dit gerecht.
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 4 personen:
2 uien 1 kleine struik bleekselderij 200 g worteltjes 2 teentjes knoflook 400 g basmati rijst 400 g rundvleesreepjes Conimex Wok Olie 2 eetl. Conimex Ketjap Asin 1 pot Conimex Satésaus Pikant Gekruid