Sajoer boontjes met vis en chinese eiermie
home > conimex-recepten > Sajoer boontjes met vis en chinese eiermie
Was en snijd de snijbonen in ruitjes. Snijd de vis in blokjes van ca. 4 cm.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de snijbonen 5 minuten. Voeg de stukjes vis toe en bak deze voorzichtig 2 minuten mee. Voeg de boemboe en een flinke scheut water toe, laat ca. 5 minuten zachtjes pruttelen. Schep de taugé erdoor en warm 1 minuut mee.
Kook ondertussen de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten en laten uitlekken. Meng met 1 el olie en naar smaak eventueel wat peper en zout.
Verdeel de mie over 4 grote borden, schep de sajoerboontjes met vis ernaast. Bestrooi met de peterselie.
Op tafel
Zet Conimex Ketjap Manis Gold op tafel.
Lekker anders kan ook:
Vervang de snijboontjes door gebroken sperzieboontjes, kook deze wel 5 min. voor.
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 4 personen:
400 g snijbonen 400 g stevige visfilet Conimex Wok Olie 1 bakje Conimex Boemboe voor Sajoer Boontjes 200 g taugé 1 zak Conimex Chinese Eiermie (250 g) 3 eetl. fijngehakte peterselie