Sambal Goreng snijbonen met rundvleesreepjes en Chinese mie

home > conimex-recepten > Sambal Goreng snijbonen met rundvleesreepjes en Chinese mie

Kook de snijbonen 2 min. in kokend water. Afgieten en goed laten uitlekken.
Pel en snijd de uitjes elk in 6 partjes.

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de snijbonen 2 min. Voeg de boemboe en 200 ml warm water toe en kook 5-10 min. tot het meeste vocht is verdampt.

Verhit een scheutje olie in een koekenpan en roerbak de uitjes 2 min. Voeg de vleesreepjes toe en wok nog 3 min. Roer de oestersaus erdoor en roerbak nog 1 min.

Kook ondertussen de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten.
Verdeel de mie, groenten en het vlees over 4 borden. Strooi de noten over de groenten.

Op tafel
Zet Conimex Smaakmaker Atjar Tjampoer op tafel voor een lekker fris accent.

Lekker anders kan ook:
Gebruik grofgesneden roerbakgroenten in plaats van snijbonen. Ze hoeven niet voorgekookt
te worden.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 4 personen:

600 g gesneden snijbonen 3 kleine uitjes Conimex Wok Olie 1 bakje Conimex Boemboe voor Sambal Goreng 400 g rundvleesreepjes 6 eetl. Conimex Oestersaus 1 zak (250 g) Conimex Chinese Eiermie 1 eetl. grofgehakte cashewnoten