Sweet chilikip met spitskool, lente-ui en wokrijst

home > conimex-recepten > Sweet chilikip met spitskool, lente-ui en wokrijst

Snijd de kipfilet in plakjes. Snijd de spitskool en de lente-uitjes in dunne reepjes.

Verhit een scheutje olie in een wok en roerbak hierin de kipfilet 8 minuten. Wok dan de spitskool en de lente-uitjes 3 minuten mee en vervolgens de woksaus 2 minuten.

Verhit ondertussen in een hapjespan een scheutje olie en bak hierin de rijst. Schep vlak voor het serveren de basilicum erdoor.

Verdeel de rijst over 2 diepe kommen of borden en schep de sweet chilikip met groenten erbij.

Op tafel
Zet knapperige Conimex Gebakken Uitjes en Atjar Tjampoer op tafel.

Lekker anders kan ook:
Gebruik Conimex Wok Noedels (kant-en-klaar) in plaats van Wok Rijst.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 2 personen:

200 g kipfilet ½ spitskool 4 lente-uitjes Conimex Wok Olie 1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Sweet Chili 1 zakje Conimex Wok Rijst White Long Grain 2 eetl. fijngesneden basilicum