Teriyaki Honing worteltjes met Wok Rijst en filetreepjes en bieslook

home > conimex-recepten > Teriyaki Honing worteltjes met Wok Rijst en filetreepjes en bieslook

Snijd het vlees in dunne reepjes, meng met de sojasaus en voeg naar smaak wat peper toe.

Pel en snijd de uien in halve ringen. Snijd de worteltjes in dunne schuine plakjes.

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de filetreepjes 4 minuten. Voeg de plakjes wortel en de uienringen toe en wok 5 minuten mee. Voeg de rijst en de woksaus toe en warm het geheel goed door.

Verdeel het gerecht over 4 borden of kommen en bestrooi met de bieslook.

Op tafel
Zet Conimex Sambal Brandal en Gebakken Uitjes op tafel voor een lekker knappertje.

Lekker anders kan ook:
Vervang de bieslook door een in dunne reepjes gesneden lente-uitje.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 4 personen:

400 g malse runderfiletlapjes 2 eetl. Conimex Sojasaus 2 uien 600 g geschrapte worteltjes Conimex Wok Olie 2 zakjes Conimex White Long Grain Wok Rijst 12 eetl. Conimex Woksaus Teriyaki Honing 3 eetl. fijngeknipte bieslook